Over ons

Nienke

Leuk dat u mijn site bezoekt. Mijn specialiteiten zijn knippen dames/heren, kleuren, modelleren, Foilyage –en Higlight technieken. Wilt u eens een heel ander kapsel zonder dat het gelijk een stuk korter wordt en u er ‘s morgens al te veel tijd aan moet besteden maar wel multifunctioneel is?

Een kapsel wat u wel heel anders kunt doen als u daar zin in heeft bijvoorbeeld voor een feestje, maar door de week ook goed zit en niet alleen als u bij de kapper de deur uit stapt? En als u zegt dat er een centimeter af mag dat er geen vijf centimeter afgaat (bij wijze van nog eerder een halve centimeter). Maak dan nu een afspraak.

Misschien wilt u weten dat ik ruim 20 jaar ervaring heb in het kappersvak.
Kwaliteit en een persoonsgerichte behandeling staan bij mij hoog in het vaandel.

Jenna

Het zal u niet ontgaan zijn maar sinds enige tijd werk ik niet meer alleen maar heb ik een collega! Hierbij stellen we haar graag aan u voor:

Hallo, mijn naam is Jenna. Nadat ik hier stage heb gelopen ben ik nu met veel plezier al een tijdje werkzaam bij Zo mooi Hairstyling. Mijn specialiteiten zijn Foilyage -en Highlight technieken, Keratine behandelingen, het knippen van heren en lang haar. Wilt uw een keer een nieuwe ervaring meemaken en door mij geholpen worden?

Maak dan bij mij een afspraak en dan zullen we samen tot een mooi resultaat komen waar we allebei met plezier op terugkijken!

Wij werken met Jean Paul Mynè, dit prachtige semi natuurlijke merk waarvan de meeste producten vegan zijn, zo kunt u bijvoorbeeld uw haar volledig laten kleuren met onze DOC lijn, en de verzorging van Ocrys is vegan zo ook de styling van Hug, alleen de Navitas, keratine behandeling en de zomerlijn zijn niet vegan.

Dus laat ons even weten als u een vegan behandeling wenst dan gebruiken wij enkel deze producten.