Wie is Zó mooi!

Leuk dat u mijn site bezoekt. Mijn specialiteit is knippen dames/heren, kleuren en modelleren. Wilt u eens een heel ander kapsel zonder dat het gelijk een stuk korter wordt en u er ‘s morgens al te veel tijd aan moet besteden maar wel multifunctioneel is?

Een kapsel wat u wel heel anders kunt doen als u daar zin in heeft bijvoorbeeld voor een feestje, maar door de week ook goed zit en niet alleen als u bij de kapper de deur uit stapt? En als u zegt dat er een centimeter af mag dat er geen vijf centimeter afgaat (bij wijze van nog eerder een halve centimeter). Maak dan nu een afspraak.
Misschien wilt u weten dat ik ruim 20 jaar ervaring heb in het kappersvak.
Kwaliteit en een persoonsgerichte behandeling staan bij mij hoog in het vaandel.

Telefoon 040 – 84 28 943 (ik werk alleen, dus het kan zijn dat ik de telefoon niet ten alle tijde kan opnemen. Wilt u dan uw naam & telefoonnummer inspreken dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.)

Groetjes, Nienke Bode